fredag, april 18, 2008

181219B APR08

Kosovo. Vilket land. Det är sjukt vackert. Gröna slätter. Djupa dalar, höga berg. MEN. Renhållningen i landet fungerar inte fullt ut. Så allt blandas med trash. Synd.

Nåja. det är inte så varmt som jag trodde att det skulle vara här. Går just nu med nedkavlade armar på M90-lätt. Hade värmetröja för någon dag sedan. Förvisso är det bara mitten på April. men jag hade hoppats på att varma vindar.

Var på KFOR-main igår och handlade på PX-gatan. Köpte ett kamerafodral, en iLuv sändare till ipoden så man kan lyssna på mp3n via radion i bilen. Den sänder riktigt långt, för alphabilen framför kunde höra våran musik på ca 50 meters avstånd. Ett par solglasögon samt ett par stridshandskar i tunnare material. Kevlarhandskar dessutom. Kanoners. Slipper man skära sig på vassa föremål.

Det blir ju lätt ett vardag här nere också. Och än så länge har jag inte hunnit springa så särskil mycket. Eller träna över huve taget för den delen heller. Trist. Men vi går ju långt ibland på våra patruller med stridsväst, vapen, ammunition och skyddsväst med keramikplattor.

Sköt om er!

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej älskade Eke-Peke :) Jag hoppas att du tar hand om dig där nere! Vi ses i maj :D Puss och kram

lör apr. 19, 04:17:00 em  
Anonymous Anonym sa...

Känns skön att ni har ammunition, vapen, stridsväst OCH keramikplattor. Vi vill ju som ha hem dig hem grabben! =) Nu är det bar 5 veckor kvar i skolan, typ. Känns jävligt skönt! Suttit 8-17 senaste två veckorna. Skrev våran 48e sida på arbetet idag. Ska vara färdigt imorgon. Stabilt som fan! Saknar dig grabben=) Du får höra av dig när du kan! Pöss=)

tors apr. 24, 07:33:00 em  
Anonymous Anonym sa...

Bara peter pan dojjorna är på iaf så du får lite sommarkänslor. Ta hand om dig. Saknar dig. Kram

sön apr. 27, 07:52:00 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida